Партньори

 • Galantino

  Семейният бизнес Галантино датира от 1926 г., когато Вито Галантино решава да купи една къща-мелница от деветнадесети век, която превръща в мелница за зехтин. Оттогава, две поколения на семейството управляват мелницата, водейки я към производство на продукти с най-високо качество. Днес Галантино използва маслини от семейното имение Фенис и от 2.000 надеждни производители. Маслиновите плодове се берат, когато достигнат перфектна зрялост, следват внимателен подбор, измиване и смачкване в големи каменни маслинови мелници, студено пресоване и центробежно разделяне, подобряване на вкуса и аромата на Galantino Extra Virgin Olive Oil. Зехтинът се сертифицира и продава само след лабораторни анализи и оценка.

 • Costa dei Rosmarini

  Лигурия е впечатляващ регион в Италия, където се срещат планините и морето, малките рибарски селища са запазили античната си красота, а маслиновите дръвчета са подредени по каменните тераси. Фермата Rosmarini е стара къща в близост до заливът Тигулио точно в предната част на известното село Портофино.

  Преди много години Луиза и Жан Марко Петрели открили очарователната, но тогава изоставена каменна къща, заобиколена от забележителни маслинови дървета. Започнали да я обновяват с много любов, запазвайки древния стил на Лигурия.

  Луиза, която е гурме любител и член на Италианската Академия за кулинарно изкуство, започва лимитирано производство на висококачествен зехтин през 1995г. Първият и клиент е хотел Киприани във Венеция. От тогава и други престижни хотели и майстори на кулинарното изкуство използват нейния зехтин.

 • Ursini

  Всичко, което искаме да предложим на клиентите си е домашен, висококачествен продукт. Можете да разчитате на свежестта му, защото производството следва всяка стъпка от работната процедура, преди продуктът да бъде пуснат на пазара. Простичкият, но ефективен метод е далеч от този на много други производители, които прекомерно употребяват оцет, който гарантира дълготрайност, но разваля вкуса. Точно това искаме да кажем на клиентите си.

 • Galateo e Friends

  Galateo & Friends Ви предлага най-доброто от известното "италианско благополучие" чрез концепция, посветена на тези хора, които обичат да се наслаждават на красивите неща, като например фини храни, интериорен дизайн, привлекателен декорации за маса и уникални предмети, като предлага пълна гама храни като израз на съвършенството: продукти от Италия - от студено пресован зехтин, балсамов оцет, до през тестени изделия, ориз и трюфели.

 • Bellavista

  Лозарският район Темекула започва да се развива в средата на 1960, когато The Kaiser Land Development Company закупува така нареченото Vail Ranch през 1964 г. и започва да инвестира в долината. Наети са градинари, които да направят оценка на района, за да научат купувачите какъв тип селскостопански продукти биха могли да отглеждат там. Заедно с авокадо, експертите установили, че винените лозя са подходящи за долината. Прохладният влажен въздух от брега нахлува в Темекула през нощта и си отива на следващата сутрин, което прави мястото идеално за отглеждане на грозде. Лозята са засадени на през 1968 г. от първия собственик. Пет от оригиналните декари все още произвеждат в непосредствена близост до винарната, която е била построена през 1978 година.

  През 2004 г., Имре и Гризела Cziraki купуват бившиата Винарна Cilurzo, мястото на първата търговска лозе Temecula.

  Собственичката Bella Vista е започва да прави вино на 7 години с дядо си в Унгария. Той закупили първото си лозе в La Cresta през 1982 г., което е последвано от покупката на Bella Vista Vineyard през 1998 г. и винарния имот през 2004 година.

  Първият промяна е трансфармирането на една от големите стаи за съхранение в дегустационен бар. Другите промени включват подобрения в помещението за бъчви, където могат да се провеждат партита и тържества.

  През следващите месеци района над винарната е завършена със сенчеста пътечка, която обикаля малко езерце. В бъдеще ще бъдат добавени съоръжения за провеждане на сватби, партита и други различни събития.

 • Plose Acqua

  Plose контролира всеки отделен етап от процеса на бутилиране, който се извършва в съответствие с най-високите стандарти за екологична устойчивост и с грижа за околната среда и местната общност, в която работим, за нейните ценности и традиции . В нашия ултра-модерна фабрика, построена в съответствие с тази философия, ние бутилираме водата в съответствие с най-строгите стандарти за безопасност, като по този начин се гарантира изключително качество. Енергията, която използваме, е произведена от Azienda Energetica Trading Srl Green Energy, което означава, годишното потребление на енергия за около един милион киловатчаса е изцяло от възобновяеми енергийни източници. Това ни дава възможност да намалим годишните емисии на CO2 с около 509 тона и да помогнем за опазването на околната среда.

 • Il Boscetto

  Както една стара италианска поговорка гласи,За добрата салата са нужни: сол от мъдреца, оцет от скъперника, олио от алтруиста, жонгльор, който да разбърка салатата и някой гладен, за да я изяде." Всички тези характеристики можете да намерите в продуктите на Il Boscetto - мъдрият експертно провежда производството; филантропът щедро предоставя отлични съставки; жонгльорът умело смесва съставките и скъперникът оставя нищо на фантазията за да може гладните в крайна сметка да се насладят на резултатите!

 • Acetaia Leonardi

  Фермата за оцет Leonardi започва своята дейност през 18 век, но от средата на 19 век е това, което е - специализирана ферма за производство на балсамов оцет, използвайки собствени суровини. Фермата е обградена от 10 хектара лозя, предимно със сорт Требиано (бяло грозде)и Ламбруско (червено грозде). Тази ферма е със затворен цикъл, тъй като всички производствени процеси се извършват в един и същи комплекс.

 • Merano latte

  Млекарницата Merano е създадена през декември 1954 с цел ежедневно да предоставя иновативни висококачествени млечни продукти.

 • Ecori Agricola

  Ecori Agricola SRL е основана през 1999 кото корпоративна компания, но по-късно е превърната в дружество с ограничена отговорност, притежавано почти изцяло от един фермер. Целта на компанията е да произвежда и продава ориз с най-високо качество. Фермата събира само реколтата на най-добрите си партньори, които имат около 1300 хектара засети с ориз, и го произвежда в мелницата за ориз на партньора си Giuseppino Viazzo.

 • Bonomo & Giglio

  Когато основателите Антонио и Джироламо починали, синовете им събрали наследството на усърдния труд на бащите си и го поверили на Gabriele Lasagni, който извършва задълбочени проучвания и изследвания в областта на суровините, с които Пантелерия е надарена, и сега управлява La Nicchia със страст. Шейсет години по-късно, това е единствената земеделска компанията в Пантелерия..

 • Mulino Marino

  Нашата дейност започва в средата на 1950-те, когато Felice Marino, научава, че има малка мелница в гр. Cossano Белбо, пълна с оригинални воденични камъни и ролери. Очарован от дейността и, той решава да я купи. Заедно със съпругата си и родителите си, той започва да произвежда широка гама от брашна. По това време той работел главно на валцова мелница, която е използвана за производството на "лесно за обработка" и "бързо печащи се" брашна - символите на модерните времена оказват своето непосредствено влияние. Продуктите са широко разпространени и използвани най-вече от хлебарите.

 • Deseo e Antonio Mattei

  Преди повече от 150 години, в Via dell'Appianato, днешната Via Ricasoli, Antonio Mattei, хлебар и сладкар от Прато, отваря бисквитена фабрика и магазин. Матеи е занаятчия от скромен род, но той изиграва водеща роля в историята на италианската кухня.

 • Manetti

  Giusto Manetti Battiloro е една от 25те най-стари компании във Флоренция. Основана през 1820 г., компанията произвежда и предлага на пазара златни листа в целия свят. Бизнесът стартира, когато Luigi Manetti закупува малката занаятчийска работилница на един флорентински златар на Via де Pescioni. След смъртта му, компанията се управлява от сина му, който е живял между 1800 и 1900 г., и успешно е преодолял трудния период на Първата световна война. В последните години компанията е лидер в снабдяването на луксозни ресторанти във Флоренция със златни и сребърни листа и прах.

 • Giuliano tartufi

  Фермата "Giuliano tartufi" е родена от хоби и страст, когато Giuliano Martinelli всяка сутрин, преди да започне работния ден в завода, в който работел, излизал в гората да търси трюфели заедно с кучето си Леда.

 • Alpe Pragas

  Величествени върхове, блестящи езера, прекрасни пейзажи: долината Braies в Южен Тирол, в сърцето на Доломитите, е идеалното място за превръщането на може би най-добрите плодове в света в истински удоволствия на вкуса. Тук, в средата на планината, ние се стремим да създадем най-чистите продукти с най-изтънчения вкус, за нас и за нашите клиенти. Уникалният фон на Доломитите, обявен от ЮНЕСКО за световно културно наследство, кристално чистите води на езерото Braies, гледката на три върха на Лаваредо зад нас, работим с удоволствие, вдъхновени от прекрасната заобикалящата ни природа!

 • Produttori di Barbaresco

  Избата произвежда Barbaresco DOCG, смесица от Небиоло грозде, добито от различни лозя, и по-прост сорт Небиоло Langhe, подходящ за ранна консумация. Имената на лозята от които идва гроздето за даденото вино, общия брой на произведените бутилки, както и името на собствениците на лозята са отбелязани на етикетите. Produttori del Barbaresco, които винифицира само Небиоло грозде, произвежда около 420 000 бутилки (35 000 каси) на година.

 • Bruno Giacosa

  Винарната Azienda Agricola Falletto включва двадесет хектара лозя в областите на Serralunga d'Alba, Ла Мора и Барбареско. Процесите на отглеждане на лозята и приготвяне на вино се извършва с внимание и прецизност, като кулминацията на процеса е винификацията и отлежаването на бъчвите в изби в Ниеве. Гроздето, от което се прави виното, е отгледано от земеделски производители, които винаги са работили в нашата винарна, чиито престижни лозя наистина заслужават етикета на Bruno Giacosa

 • San Fabiano Calcinaia

  Гидо Серио и съпругата му Иса пристигат в Сан Фабиано през 1983 г. и веднага е правят инвестиции, насочени към производство на качествени вина. Те постепенно се постигат напредък, за подновяват лозята, процеса на производство на виното, технологията за бутилиране и избата, в която виното се оставя да зрее в дървени бъчви.

 • Podere Forte

  Паскал Форт има страст - Земята. Това е страст с почитан произход ; калабрийските му родители имали земя, лозя и маслинови горички. След като семейството се премества в Ломбардия, обучението му, предприемаческите му приключения, които продължават и до днес, насочили амбициите на Паскал Форт към нови цели, нови предизвикателства. Но на земята и нейните продукти, виното и олиото, имали неустоим чар за него. Подере, която сега носи името му, е с древен произход. След като е принадлежала на историческото семейството Petrucci от Сиена, в продължение на векове, тя преминава от собственик на собственик заради безбройните, мъчителни поделби между наследниците. Forte търсил ферма, за да изпълни мечтата си. Podere била тази ферма, която търсела собственик, който можел да я върне към предишното си великолепие. Среща се състояла благодарение на изследванията на архитект Fabrizio Zambelli. Още от самото начало, мисията била сериозна: да възродят земите, за да започнат да произвеждат божествено вино.

 • Caparzo

  Изглежда, че името на “Caparzo” произлиза от Ca' Pazzo, който може да се види на няколко древни карти. Лозята, избите и цялото оборудване за производство на вино, са разработени в края на 1960, с прогресивно адаптиране и постоянно актуализиране, както на земята, така и на избите. Днес на имотите, простиращи се на площ от 200 хектара (470 дка), все още се експериментира с иновативни системи за отглеждане. Caparzo има за цел да гарантира най-високо качество на продуктите си чрез щателни, занаятчийски техники, като едновременно с това прилага модерен подход към управлението, ефективност и качествени бизнес отношения. Повече от четиридесет години са минали от първите засети редове лозя и от първото преживяване във винения магазин. Caparzo оттогава расте, като същевременно поддържа вярата в традициите на Брунело и различните местни терорари, и като в същото време подсилва вината си с творчески дух и отдаденост към иновациите като средство за осигуряване на възможно най-високо качество. Ето защо вината Caparzo се предлагат в най-известните ресторанти в света, както и на международни срещи и на различни държавни официални поводи.

 • Franz Haas

  Винарната Franz Haas се старае винаги да показва вината, които произвежда в най-добра светлина. Тя е създадена през 1880 г. и се е предава от поколение на поколение, докато не стига сега до Франц Хаас. Около 55 засадени с лози хектара се обработват, разделени между собственици, наематели и правоприемници. Franz Haas винаги е бил признаван за голям ентусиаст и култиватор на най-трудното лозе, най-чувствителното и се отплащащо се великото: Пино Неро. Друг детайл, който кара Franz Haas да се откроява е сътрудничеството с художника Riccardo Schweizer, който измисля етикетите. Той всъщност е рисувал заедно с Пикасо, Шагал, Кокто и Пол Елюар Одер Льо Корбюзие. Всички етикети са били дадени на Франц от Мария Луиза Манна, като добра поличба, когато той пуска на пазара своите вина. Първият етикет, който Франц избрал, бил модерният Pinot Nero Schweizer, чиято първа година на производство била 87ма, но бил пуснат на пазара през 90те. Преди двадесет и една години, са били използвани много по-традиционни, прости етикети, след това излиза черно-белият етикет, и колкото и простичък да е бил, колкото и да беше, той със сигурност оказва влияние. Но отделно от качеството на виното, хората започнали да ценят много точно този тип етикет, и дори днес, двадесет години по-късно, тези вина се открояват и са запомнени в рафтовете на винарските магазини и ресторантските маси.

 • Venica&Venica

  Нашата история започва в Мернико, малко селце от 30 души, само на 3 километра от Долегна дел Колио, където прадядо Даниеле e роден на 9 Март 1898 година. Той бил второто момче от 11 деца в голямо земеделско семейство. Даниеле бил роден и отгледам като австриец, но на 6 Февруари 1930г, той купил малка къща и хълм в Долегна дел Колио. Два месеца по-късно, той станал баща на Аделчи, единственото момче от 3 деца. След войната, имота станал ферма, където лозя и плодови дръвчета били отглеждани биологично. Фермата успявала да задоволи нуждите на семейството, а остатъка продавали на ресторанти в Удин и Кивидал. Години наред Даниеле и Аделчи работели заедно, купувайки и обработвайки изоставени лозя, експериментирайки, за да открият най-добрите комбинации от лоза и лозе и създавайки своеобразна мозайка от микроклимат, заобиколен от гора. Тогава Аделчи имал двама сина Джиани и Джорджио. Те продължили лозарската философия на техните родители и решили да запазят същия уважителен подход. В последните три десетилетия те разработили начини да изразят в мазето, че нашите вина са способни да общуват.

 • INAMA

  Ние сме семейство, което произвежда вино повече от 40 години като основна дейност. Сега, през третото ни поколение, имаме добре дефиниран проект: да произвеждаме различни видове вина, чиято единствена цел е да представи визията ни за земята, независимо от стиловете и тенденциите в момента. Нашата земеделска система е органична, защото ние смятаме, че тя дава по-добър плод, но не включваме това в нашия етикет. Вярваме във виното, което предизвиква емоции, за предпочитане на „сляпа дегустация“ и, за да постигнем всичко това, сме разработили собствен ноухау, без да се консултираме с експерти. Ние вярваме в живота всеки ден и енелогичния минимализъм, спазвайки добрите практики във винопроизводството, който са поставили основните на модерното вино.

 • Col Vetoraz

  Col Vetoraz се намира на самия връх на едноименния хълм до "Mont" of Cartizze в S. Stefano di Valdobbiadene. Това е една от най-високите точки в Картизе, 400 метра над морското равнище, от където може да се види цялата област, квартал "Фол" на източната страна и квартал "Sacol" от западната страна. Семейство Миото се установили в Кол Ветораз през 1838 и започнали да отглеждат грозде Просеко и Картизе. През 1993 Франческо, пряк потомък на семейство Миото, заедно с Паоло Де Бортоли и мен основал сегашната Кол Ветораз, създавайки хетерогенна и стимулираща работна група.

 • La Casearia Carpenedo

  Антонио Карпенедо и синовете му Ернесто и Алесандро, собственици на компанията "La Casearia Carpenedo srl.", идват от старо семейство на търговци на сирене. Те имат повече от 30 години опит в сектора на млякото и сиренето и днес се посвещават на производството на иновативни сирена. В свят, който се върти все по-бързо, където парфюмите, вкусовете и цветовете се губят между ръцете на часовника и непрестанния растеж на бизнеса, има кралство, в Камало, както пресата го нарича, където истинската любов към работата на някой, въображението, непрестанните растеж и възстановяване и респекта към традициите създават истинско изкуство. Изкуство, където не се дава свобода само на опита, но също и на творчеството и въображението. Компанията върви по пътя в изумителния свят на сиренето, до момента на закупуването му. Историята на компанията започва през ранната 1900, когато Ернесто Карпенедо, бащата на Антонио започва работа като продавач на сирене в малко магазинче в селцето Преганзиол. Определено не били златни години, но страстта и отдадеността, направили възможно поставянето на основите на стабилна фирма, която той предал на сина си. Антонио с 20 годишен опит, от 1976, отдал всичките си усилия към рафинирането и точно в тази година, първите кръгове сирене са потопени в цистерните винаса, което родило сиренето, наречена Ubriaco. От тази година нататък, той започнал невероятната си кариера като рафинатор, където всичкото му желание да създава и неговото въображение се превърнали в уникален продукт, отличаващ се със страст и опит. Днес, също благодарение на помощта от синовете Ернесто и Алесандро, "the Cheeses of the Antonio Carpenedo cellar" не е просто ценено в Европа, но и отвъд.

 • Monograno felicetti

  Вече повече от век историята на пастата и семейната история на Феличети са неразделни. Нужни са били години и четири поколение мечтата на дядо Валентино, малкото му магазинче да се превърне в успешна компания, позната с доброто си качетсво и вкус, да се сбъдне. За да се постигне това, семейството отдава живота си на работата дори по време на криза и война, и преодолявайки множество препядствия, сега компанията е на световно ниво. За да разберете какво означава тази история, трябва да проследите непроменените ценности на семейството, дори след всичко случило се. От 1908г. Това семейство работи със страст и обич в сред красивите пейзажи на Доломитите.

 • Fabbri

  Преди повече от 100 години Джовани Фабри започва да прави паста в едно малко селце в сърцето на Кианти. Всичко започва така, както повечето неща - с идея, малко налични средства и много, много желание. След четири поколения, естествено, много се е променило, включително и много неща във фабриката на Фабри...

  ...но желанието и страстта остават непокътнати!

 • Antica Ardenga

  ANTICA ARDENGA е малка компания, произвеждаща ограничено количество "salumi" в северо-източната част на провинция Парма. Известен като "Баса" (това означава низина), се характеризира с близостта до река По; в тази област е важна традицията за производство на висококачествени колбаси. Една от причините е идеалният климат, със студена и влажна зима. Производството е концентрирано в зимния период; това всъщност е най-благоприятното време, когато твърдият климат - с мъгла и типично замръзване на почвата в ранните сутрешни часове. Тези условия са идеални за работа с месо по традиционния за провинцията начин.

 • Macelleria Falorni

  "Ние искаме да внесем във всеки дом културата на добрия живот и здравословното хранене, комбинирайки удоволствията на добрата храна и историческите традиции на района Кианти" -Лоренцо и Стефано

 • Loison

  Три поколения на страстта. За да се направят такива меки и деликатни сладкиши, с аромат, напомнящ на занаятчийски хлебопекарни, са нужни специални съставки, бавен и естествен процес, естествен процес на бухване, постепенно охлаждане и много търпение, защото хубавите неща стават бавно. Нещо, което не всички фирми могат да постигнат. Но преди всичко, това, което е необходимо, е три поколения от отдадени хора. Дядо Tranquillo, първи се влюбва в изкуството на правене на хляб и го предава на сина си Алесандро. Заедно те ​​се превръщат пекарната в семеен бизнес с нова фабрика, открита през 1969 година. Ръководител на компанията с над 75 години опит, е Дарио.

  Умелото смесване на непринуденост с любов към оригинални продукти, времето и предвидливостта могат да доведат до уникални резултати, защото майсторското сладкарство е бавен процес: Необходимо е време, за да се съчетаят умело деликатните аромати, пълни с история. Това е изкуството на трансформиране на традиция в качеството.

 • Brandini

  ... Понякога, за да се постигне идеалът, човек трябва да събере кураж и да поеме по най-трудния път.   Нашата компания, която произвежда най-известните вина от региона Langa, е "само" на 20 години. В света на виното, то наистина е "младо." Но ние вярваме, че най-важният фактор при производството на тези вина не е възрастта, но отдаденоста към традицията. Вярваме в младите, талантливи и способни хора, с ясни и постижими цели.

    Практикуваме биологично земеделие в продължение на години, защото искаме да оставим почвата в по-добро състояние, отколкото е била в началото на бизнеса ни. Всички наши решения са базирани на уважението ни към околната среда, към тези, които работят с нас, и към нашите клиенти .

 • Forst

  FORST е най-голямата пивоварна в Южен Тирол и една от най-успешните в цяла Италия. Тя е основана от двама находчиви предприемачи в Мерано и развива своите традициите от далечната 1857г. Пивоварната FORST произвежда първокласна бира с дългогодишна традиция.

 • Franke

  Franke Coffee Systems е един от водещите световни доставчици на професионални кафе-машини в света и е част от Franke Group, която оперира в световен мащаб. Няма почти никакви ограничения за практическите приложения, за които може да се използват продуктите и системите на Franke Coffee Systems. Те работят също толкова успешно в модни кафенета, както и в заведения за хранене и в модерната кетъринг индустрия.

  Официален уебсайт на марката

 • MokaSirs

  През 1954 г., Джовани Миглиорини стартира малък бизнес в Павия, печене и продажба на кафе. Неговата основна цел е да даде възможност на клиентите на заведения да се насладят на отлична чаша кафе, точно както у дома.

  50 години след създаването си, SpA Moka Sir е солидна производствена и търговска фирма, специализирана в печенето и продажбата на кафе за барове, ресторанти и други заведения за обществено хранене.

 • Kaiserwasser

  Южнотиролската компания Kaiserwasser, с офиси и завод в Сан Кандидо, Болцано, бутилира минерални води, безалкохолни напитки и плодови сокове с високотехнологични системи от 1968 г. насам. Нашите продукти винаги са били предлагани в опаковки за многократна употреба. Това е качествен избор, защото стъклото е най-естественият съд за съхранение на вода: органолептичните характеристики на продуктите остават непроменени и потребителя и околната среда са защитени.

 • Guy Saget

  Saget La Perrière, водеща винарна в долината на река Лоара (Loire Valley), е в притежание и и управление на една фамилия вече девет поколения. Качеството и уважението към природата винаги са били водещи във философията на Saget La Perrière. Израснали в лозята, братята от фамилията Саже (Saget); Жан-Луи (Jean-Louis) и Кристиан (Christian) са научени от най-ранна възраст да обичат и уважават почвата. Saget La Perrière е източник на две трети от производството в долината на Лоара чрез имотите си, а останалата част - от дългосрочни отношения със семействата на лозарите.

 • Astoria

  Основана през 1987 г. от стара фамилия винопроизводители, Astoria е гордостта на Paolo и Giorgio Polegato със своето качествотво.

  Продуктите на Astoria се предлагат в най-престижните ресторанти, винарни и барове. Astoria продава вина, произведени в собствената си "Val De Brun Estate" в Refrontolo, в сърцето на зоната за DOCG Conegliano - Valdobbiadene.

  Четиридесет декара, намиращи се в един от най-красивите лозарски райони в Италия, известен със своя климат, подчертават хармоничното съчетание на хълмове и лозя.

 • Swiss Diamond

  Swiss Diamond International предлага най-добрите незалепващи съдове за готвене в света, благодарение на революционното (патентовано) покритие, подсилено с истински диамантени кристали, които получават златен медал на Международно изложение на изобретателите в Женева, Швейцария през 1999. Всички продукти са произведени в Сиер, малък град в сърцето на швейцарските Алпи, под стриктния контрол на швейцарските здравни власти.

 • Jelly Belly

  Jelly Belly Candy Company е отдадена на производството на най-висококачествени захарни изделия, предоставяйки отлично обслужване и създавайки истинска и вкусна продуктова линия за потребителите. Ние търсим най-добрите съставки и сме възприели най-високотехнологични производствени процеси. Ние се стремим да бъдем отговорна корпорация във всички части на света, за да осигурим високо качество и стандарти за сигурност в нашия бизнес. Ние имаме за цел обществото, нашите клиенти и бизнес партньори да са уверени в продуктите с нашата марка, както и че продуктите ни са в съответствие с добрите практики на индустрията. Jelly Belly е отдадена на търговия с етични бизнес стандарти и очаква от своите доставчици и лицензианти да се държат по същия начин.

  http://www.jellybelly.com/

 • Cuppone

  50 години

  Днес Cuppone управлява три завода, покриващи площ от около 5000 квадратни метра, където се извършват всички различни етапи на обработка, от разрязването на огъване и формоване на ламарина до заваряването, до производството на полуготови продукти, монтаж и изпитване на крайния продукт. Изборът на материали, дизайн, изследване и маркетинг се управляват директно от основателите и техните потомци, подкрепени от високопрофесионални техници и работници. Като мисли за бъдещето, Cuppone, продължава да се стреми към изследвания и иновации, за да предложи авангардно оборудване и да консолидира марката CUPPONE в света. НАШЕТО ОБОРУДВАНЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ И ПРОДАВАТ ПРОДУКТИ НА Cuppone.