Козе сирена
Formaggio di capra bio ubriacato al traminer
Едно от най-интересните и награждавани италиански сирена; пияно сирене, от органично козе мляко, идващо от Северна Италия, обработено с органично грозде Traminer от Трентино Алто Адидже.
Formaggio Nonno Gino
Сирене от пастьоризирано мляко от кози Camosciata delle Alpi.
Полутвърдо сирене, леко подправено, бледожълто на цвят и със сладък привкус.
Koзе сирене с просеко
Хранителни стойности: Съставки: Произход: Начин на съхранение: Алергени: Подходящ за директна консумация.
Pienza caciottona capra fieno
Това е сирене, отлежало в естествено сено, идващо от същите ферми, които доставят био козе мляко, в провинция Белуно, северно от Италия. Сеното придава естествен земен характер на сиренето.
Качиота от козе мляко в сено
Сирене от пастьоризирано козе мляко. Вкусът е млечен, маслен, мек, сладък, с нотки на трева и цветя.
Козе сирене с листа от орех
Сирене от пастьоризирано козе мляко. Кората е сравнително тънка и покрита с орехови листа. Леко ароматно, сладко с лека нотка на сено.
Козе сирене с черен пипер и зехтин
Козе сирене, обработено с внимателно подбран зехтин Екстра Върджин и обогатено с черен пипер Tellicherry от Виетнам.